Bernie Sanders s manželkou vyšetřován FBI
Home › Forums › Washingtonská bažina › Bernie Sanders s manželkou vyšetřován FBI
- This topic has 7 replies, 2 voices, and was last updated 4 years, 7 months ago by Krakatit.
-
AuthorPosts
-
lehoKeymaster
Demokrati to nemají v těchto dnech lehké. Kamarádka Clintonky Loretta Lynch bude vyšetřována Senátem a teď má problém chudák Bernie a jeho manželka: Bernie and Jane Sanders, under FBI investigation for bank fraud, hire lawyers
krakatitGuestDC je bazina!
Nas senator McCain s ohromnym elanem sel vysetrovat Trumpovi konekce s Rusem, ale zapomel ze je jeden z nejvetsich sibru na tomto poli.
Casy se nam vazeni meni, vypada to jako biblicka povest o Lotovi hledajicim 10 poctivych …..
lehoKeymasterJojo, mám pocit, že už jsem si všiml v jiném tématu. Ale je fakt, že McCain je už hodně starej a tak mu trochu hrabe. Že to jeho voličům nevadí, no to je zase jiný problém…
krakatitGuestLeho, at se libi nebo nelibi, postupne dochazi eliminaci “starych kadru” na vsech stranach legraci, kterou si delaji novy demokrati z vlastnich vudcu jako je Pelosi je uz zarazejici.
To co je kolem Trumpa je uplne jina skvadra, ktera kosi “levicaky” jako smrt.
Jsem zvedav kam az dojdou.lehoKeymasterBernie, obdivovatel Sovětského svazu:
Video jsem ještě neviděl, ale slyšel jsem před pár dny ukázky v rádiu. Také dobrý prezidentský materiál, že ano…KrakatitGuestBavim se SMICH!
Ten vztek je tak infantilni, ze nekdy se zda, ze v blazincich vyhnali ty nejvetsi pripady postizenych nejakou formou zneuznalosti. To neni opozice, to je vztek blaznu, ze neni po jejich. Primat maji lidovy kazatele ze zahranici SMICH.
DanielaGuestPodivala jsem se na Bernie video, to je bzunda. 🙂
Naivita americkych komousu pri navsteve Sovetskeho svazu nezna mezi. A to uz v tech letech probihala v SSSR Perestroika. No, komunismus v Rusku padl, to ovsem soudruhy neodradilo, hned zacli vychvalovat Kubu a Venezuelu, novou, ctvrtou internacionalu.Stale stejna ideologie.Uz i Demokrati, kteri jsou starsi gardy se hrozi jmenovani Sanderse protoze komunisti ala Cortez s Bernie prebrali Demokratickou stranu. Zajimalo by mne, kdo programoval algoritmy, ze v tom maji takovy bordel – nebo spise manipulaci s volebnimi hlasy. Tri dny po volbach caucus jim trvalo, nez prohlasili Bernieho za viteze, -a tahle sorta chce ridit Ameriku ?
Jelikoz se soudruzi mezi sebou rvou, tak bych nevylucovala,ze video “objevil” nejaky Hillarian. Jen tak dale, soudruzi, pozirejte se navzajem a Trumpoovci budou sklizet body. Rovnez jsou vitane zoufale vztekle zachvaty TDS:
Jo, kdo umi, ten umi. Loserove pak jen cumi, v tomto pripade pak trhaji papiry.
KrakatitGuestDano,
me spis zarazil vyrok blaznive Pelosi a Schiffa kde se snazi vysvetlit, ze kdyz volby nedopadly tak jak predpokladali, pak maji byt opakovany.
Dovedu pochopit volebni boj, ovsem to co provadi banda zenskejch v bilejch habitech je opravdu na hranici blaznu, kteri se dostali k menazmenu v blazinci.
Zatim dobry, problem by nastal, kdyby nekdo z genstabu (jako kdysi gen. Heig), ty nesmysly ukoncil razantne.
Spojene staty nejsou jizni Amerika, ani spolek evropskych zvanilu, je v tom dost velky rozdil. -
AuthorPosts