Co se (to) stalo?

Home Forums Washingtonská bažina Co se (to) stalo?

Viewing 9 posts - 61 through 69 (of 69 total)
  • Author
    leho
    Keymaster

Jeden z citátů Kamaly:

If a parent or homeowner if you have some equity in your home you can say to your child: “don’t take out the loan”. I’ll take out some of the equity to help you pay for tuition. So you don’t graduate with extraordinary student loan debt. And so then when you graduate you can do your dream job and not worry about those hundreds and thousands dollars of debt. And you can go on and prosper.

Český překlad dle Google Translate:

Pokud máte jako rodič nebo majitel domu nějaký kapitál ve svém domě, můžete svému dítěti říct: „Neber si půjčku. Dám ti část kapitálu, abych ti pomohl zaplatit školné aby jsi nepromoval s vysokým dluhem ze studentské půjčky. A tak si po promoci můžeš najít práci snů a nestarat se o ty stovky a tisíce dolarů dluhu. A můžeš jít dál a prosperovat.”

Jinak řečeno, viceprezidentka a kandidátka na prezidentský úřad radila americkým rodičům, aby zastavili svůj majetek a pomohli svým dětem s vysokým školným. Kdo by to neudělal, že ano…

#9332 Reply
    leho
    Keymaster

Chce Kamala zavést cenzuru Internetu? Během primárek v roce 2019 to rozhodně měla v úmyslu:

Už někdy kolem roku 1982 mi funkcionářka závodního výboru KSČ v ZPA Košíře důrazně sdělila, že si přece nikdo nemůže říkat co chce, kam bychom to pak dospěli, že ano.

Prezidentská kandidátka jediné světové velmoci má ten samý názor. Že by to tak přeci jenom mělo být?

#9333 Reply
    leho
    Keymaster

Fakta o třetím údajném atentátníkovi, který samozřejmě žádný atentátník není:

BREAKING: Man Accused in ‘Third Trump Assassination Attempt’ Breaks Silence — Reveals Full Story and Blasts Fake Reports Against Him

#9348 Reply
    leho
    Keymaster

Dle mnohých názorů pravidla DEI (Diversity Equity Inclusion) při najímání federálních zaměstnanců a pro povyšování a rekrutování do ozbrojených sil neexistují. Ale ony existují, či spíše ještě zhruba před týdnem existovaly. Jedním z důkazů jest webka FAA ze září minulého roku, kdy drtivá většina federálních zaměstnanců si vůbe nepřipouštěla, že Donald Trump by mohl být zvolen za prezidenta: https://web.archive.org/web/20240929041822/https://www.faa.gov/jobs/diversity_inclusion

#9349 Reply
    leho
    Keymaster
    #9350 Reply
    leho
    Keymaster

Co se dělo celé čtyři roky v zákulisí Bidenovy administrativy poskytuje Lindy Li. To co říká, je více než šokující, ale to co neříká, to je ještě mnohem a mnohem horší:

#9351 Reply
    GEORGE NOVAK
    Guest

Ahoj vsichni, zvlaste Daniela, Leho, Mokin, Krakatit. Dal jsem si delsi(predcovidovou) prestavku. Trochu mne prestalo se hadat s Ben Hurem, ale lately jsou veci tak dobre, ze jsem si vzpomel na Nezvedavce a zjistil, ze jeste funguje a tak chci vsem americanum gratulovat k zachrane lidstva a zvoleni presidenta Trumpa. Jsem amazed how president works 20h/day and what he, Elon and other nominated people so far did and do.The only one thing is a Trump’s mistake and that is trying to act like Putin (annexing part of ukraine) and that is his stupid threats against canadian sovereignity. By the way nothing wrong with Putin, he had to defend his country against NATO and ukrainin fascists. I hope Trump only meant to bother Trudeau and meant it as a joke, but his repetitions of this 51st state are costing him lots of support in Canada and the world. Not only that canadians boo US anthem at hockey games, but what bugs me is that our conservative party and leader who are on the same page as Trump are now losing some support and stupid Trudeau is gaining some. Canada and USA were always good neighbours, friends and Canada does not threathen US that they should become the 14th province. By the way I just learned Dan Bongino is Patel’s deputy. what a team. Good night from Vancouver island, zdravi Jirka

#9354 Reply
    leho
    Keymaster

Ahoj George, díky za návštěvu Nezvědavce a příspěvek! Bohužel na vydržování této webky nemám v dnešní době skoro vůbec čas, jenom sem něco občas přilepím a je to čím dál tím náročnější, protože se i v životě dějí věci, které jsou sice na jednu stranu velmi pozitivní, ale na druhou jsou také dobrý důvod, proč prostě toho času už skoro vůbec nezbývá.

A ještě k tomu ta včerejší hádka v Bílém domě, to byl taky nářez a v této době zrovna formuji myšlenky k této události. Na Facebooku už jsem tam dal něco svým těžce anti-trumpi známým, ale chce to víc a já rád jdu do hloubky abych vystihl věci, jak to opravdu je. Je to taková má pouť se dopídit pravdy a přijít na to, jak to vlastně všechno je.

To, co se včera stalo v Bílém domě, je možná něco, co se běžně za zavřenými dveřmi děje a nyní poprvé v historii to celý svět viděl na vlastní oči. Teď jsem přišel na tohle video a ještě jsem ho nepřehrál:

#9356 Reply
    leho
    Keymaster

Už tomu začínám víc rozumět, co se stalo včera v Bílém domě. Zelenský se totiž účastnil prezidentské kampaně v USA na straně Kamaly Harris https://www.socialnews.xyz/2025/02/28/zelenskys-ammo-factory-visit-during-2024-presidential-campaign-explodes-at-white-house-meeting/

Viewing 9 posts - 61 through 69 (of 69 total)
Reply To: Co se (to) stalo?
Your information: