Reply To: Zadost o omluvu.
Home › Forums › Všeobecné fórum. Zkrátka, cokoliv › Zadost o omluvu. › Reply To: Zadost o omluvu.
takze vareni v prirode 101 🙂 pro zacatecniky nejlepsi polska klobasa pokud mozno na cerstvem klacku nebo dratu z domova. K tomu doporucuji housku a horcici nebo bramboru v alobalu, jenze ta se bude v ohynku pect asi 1/2 hodiny, cestve ovoce kradene nebo zakoupene, kukurice kradena na poli nebo zakoupena v obchodu pred vyjezdem do divociny. Co nedoporucuju, je vojenske susene zradlo, je sice i s chemickym ohrivacem, (nepotreba rozdelavat ohynek) ale po precteni ingredients zjistis, ze obsah je pouze pro roboty urcene k zaniku. Na delsi zivot to neni. Lepe pokud des nekam dal a vzal sis kanady a ne sandaly koupit jidlo susene pro horolezce, take bych doporucoval klasicky klacek s hrotem nebo u vas s vydlickou na konci, ratlesnake chutna jako kure:-) a muzes ho upect jako burta:-) pokud vyrazis na podzim prickly pear je dobra jak list tak plod chce to ale zbavit ostlin.
Verim, ze i u vas dostanes v knihovne knizku co tam vse v prirode roste a co muzes jist, ja treba opravdu rad chokecherry a prave ted jsou zrale nebo dozravaji. Divoke svestky zde take rostou, chce se rozhlednout. Hovezi steak, beef steak pouze v rychlosti opalit na ohni a jist jako praclovek jeste s kapajici krvi. Veprove musis nalozit pred vyjezdem do nejakeho laku aby po upeceni nebylo jako podrazka, ryba pokud ses zrucny potrebuje jen kmin pepr a sul. Moznosti je spousta, ty bys mel mit po ruce svejka nebo lepe dva, nositka a kuchare, misto platu bys jim mohl vypravet:-)