Zadost o omluvu.

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • Author
    Posts
  • #3396 Reply
    Prazak
    Guest

    draha Dano, nejsem psychiatr a psychologii jsem studoval hrozne davno, netusim tedy, v jakem stadiu silenosti se nachazi Mikin, vim, ze nekteri v jeho blizkem okoli s nim nechteji nic mit, jenze na druhe ruce, kdo vi jak k tomu doslo. Treba stejne jako tady, proste nekteri z nas nevime kdy prestat pit, nebo nevime kdy prestat rejpat, no a nekteri proste melou tak dlouho az ztrati toho blizniho ktereho meli, nekteri dokonce umiraji v domove duchodcu naprosto opusteni a jedini kdo se o nej /ni staraji jsou placene zdravotni sestry.
    No nechtel bych tak dopadnout, je to lonely planet 🙁

    #3397 Reply
    krakatit
    Guest

    Prazaku mozna ze by nejlepsi bylo zacit diskuzi o vareni? Politologove amateri by mohli prinest ledacos zajimaveho. Minulej tyden jsme v horach opekali veprove platky a nejak blbje … sem se tim malem udusil!

    Jsem si ukazoval na krk a nas geolog me neco mumlal o tom, ze dole v previsu je zajimavej geologickej utvar a ja sipal …. voduuu … vsichni se sbehli! Kdyz jsem to konecne vychrchlal, ptam se … kde je muj novej HG 0.50 …. moje partnerka odvetila – zde. My jsme ti to sebrali, jelikoz jsme se bali ze se zastrelis, jaxi zkucel. ….. napadlo me, jak by si Mikin asi v takovem pripade ulevil, nemluve uz o uctivateli Pitomia z Breclavi.

    Priste se bude opejkat tak maximalne shpek! S tema delikatesama od Nemcu at si jdou trhnout nohou!

    #3398 Reply
    Prazak
    Guest

    takze vareni v prirode 101 🙂 pro zacatecniky nejlepsi polska klobasa pokud mozno na cerstvem klacku nebo dratu z domova. K tomu doporucuji housku a horcici nebo bramboru v alobalu, jenze ta se bude v ohynku pect asi 1/2 hodiny, cestve ovoce kradene nebo zakoupene, kukurice kradena na poli nebo zakoupena v obchodu pred vyjezdem do divociny. Co nedoporucuju, je vojenske susene zradlo, je sice i s chemickym ohrivacem, (nepotreba rozdelavat ohynek) ale po precteni ingredients zjistis, ze obsah je pouze pro roboty urcene k zaniku. Na delsi zivot to neni. Lepe pokud des nekam dal a vzal sis kanady a ne sandaly koupit jidlo susene pro horolezce, take bych doporucoval klasicky klacek s hrotem nebo u vas s vydlickou na konci, ratlesnake chutna jako kure:-) a muzes ho upect jako burta:-) pokud vyrazis na podzim prickly pear je dobra jak list tak plod chce to ale zbavit ostlin.
    Verim, ze i u vas dostanes v knihovne knizku co tam vse v prirode roste a co muzes jist, ja treba opravdu rad chokecherry a prave ted jsou zrale nebo dozravaji. Divoke svestky zde take rostou, chce se rozhlednout. Hovezi steak, beef steak pouze v rychlosti opalit na ohni a jist jako praclovek jeste s kapajici krvi. Veprove musis nalozit pred vyjezdem do nejakeho laku aby po upeceni nebylo jako podrazka, ryba pokud ses zrucny potrebuje jen kmin pepr a sul. Moznosti je spousta, ty bys mel mit po ruce svejka nebo lepe dva, nositka a kuchare, misto platu bys jim mohl vypravet:-)

    #3399 Reply
    krakatit
    Guest

    Prazaku tak tos me moc nepotesil. … i toho rattler snake jsem zkusil jednou normalne opejkanyho jednou po mexicku s jalopino. O vojenskem kuchareni nemluve. Tu klobasu pripravujeme na pristi tyden, ale jako – sashlik!

    Snad Dana vi nejakou jiznackou specialitu, ale ne soul food to je peknej blaf!

    Ale HEUREKA objevili jsme asi dve hodiny cesty od nas VINICE!! neni to NAPA, ale okusil jsem tady nekolik vzorku a je to pitelny! Tagze vinobrani v dostupne cene a casu je zajisteny!!

    https://www.worldandwinegetaways.com/travel/best-arizona-wineries-details-sedona-arizona/

    #3412 Reply
    Daniela
    Guest

    Soul food je v podstate v mouce obalene maso, ryba, zelenina, ponorene do oleje, kde se to urputne smazi… Ne ?
    Ja nejsem moc na pripravu jidla a uz vubec ne v prirode. Mouchy, komari, mravenci, ti taky prichazeji na hostinu a jsou nebetycne otravni.Jeste tak snesu sedet na dece a sporadat sandwich.
    Pri drivejsim grilovani na zahrade jsem delala salaty, jako salat bramborovy, cole slaw, pasta , grilovali jsme vetsinou platky kurat nebo lososa, shrimpy, burty, – ja nejradsi jednoduche klobasy, na steaky vubec nejsem..Myslim, ze byste ani nechteli k jidlu ledovy caj, ze. 🙂

    Trampske souzneni s prirodou a atmosferu osvobozeni se od civilisace vam rada ponecham…..

    #3430 Reply
    Alois
    Guest

    Já myslím, že takovej SKAUT (Schizoidní-Kreténský-Autistický-Unikátní-Trotl), jako je ten pošuk z Yukonu, by měl bejt zavřenej někde v kleci, nebo ve svěrací kazajce, aby nevotravoval slušný lidi. Za tu snůšku debilností, kterou každej den vychrlí na internet, je k tomu několikanásobně kvalifikovanej.

    #3433 Reply
    Pitomio
    Guest
    #3458 Reply
    leho
    Keymaster

    Alois:

    Já myslím, že takovej SKAUT (Schizoidní-Kreténský-Autistický-Unikátní-Trotl), jako je ten pošuk z Yukonu, by měl bejt zavřenej někde v kleci, nebo ve svěrací kazajce

     
    Měl by ale není, bohužel. Jeho příspěvky jsou již mimo zónu. Bude to mít těžší a těžší, jelikož chytré spamové filtry se ho jednou naučí filtrovat na 100%…

    #3479 Reply
    brnak
    Guest

    To si mysleli rudohnedy cenzore komunisti taky. Prosustrovali na ruseni Svobodne Evropy miliardy, ale lide se pravdu dozvedeli stejne.
    To sis nemyslel, ze budes jednou v jednom siku s hajlujicimi nacky a komunisty umlcovat nazory jinych, co? 🙂

    #3483 Reply
    Alois
    Guest

    Fuj, tady je zase smradu! Ten jukonskej skunk to tu ale notně zamořil. Ten musí mít toho svýho “parfému” metráky, protože s ním smradí skoro všude po internetu. Ale von mu ho jednou někdo pěkně vomaže kolem toho jeho rypáku.

    #3576 Reply
    krakatit
    Guest
Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
Reply To: Zadost o omluvu.
Your information: