Já sleduji Epoch Times zhruba dva roky a nikdy jsem si nebyl jistý, co je to za lidi, kdo je vlastní, atd. Tušil jsem, že mají něco společného s Čínou, ale jelikož Epoch Times jsou silně protičínští, tak jsem si nějaký čas myslel, že se asi jedná o Taiwanské nebo Hong-Kongské Číňany.
Mýlil jsem se. Zhruba v polovině srpna tohoto roku na Epoch Times tvrdě zaútočily tradiční média kvůli jejich pro-trumpovskému zpravodajství a rovněž v tu samou dobu jejich Facebook účet byl zrušen rovněž kvůli financování přílišného množství pro-trumpovských inzerátů. Rovněž původ Epoch Times byl napadán, jelikož se jedná o čínské antikomunistické disidenty sekty Falung Gong.
Takže jsem byl rád, že jsem narazil konečně na dobré zpravodajské médium, kterému se dá věřit. A zvláště když ultralevicový kanál The Young Turks je označil za sprosté antikomunisty a sektáře, to pak potvrdilo správnost volby a potvrzení skutečnosti, že se jedná o nové médium, kterému se opravdu dá věřit. Takže zde jsou Mladí Turci o Epoch Times:
A zde je reakce Epoch Times na nařčení zmíněných Mladými Turky a v hlavních médiích:
A pro úplnost zde je původní propagandistický a lživý útok MSNBC na Epoch Times:
Jedinečné interview na American Thought Leaders od The Epoch Times. Zajímavé srovnat TYT a MSNBC se svými exkluzivními reportážemi o zákeřnosti skutečných novinářů a nového média:
Připominá ti to onanii? Tak jo, no. Co ti ještě připomíná onanii? Medvědi, hliněná podlaha, žena, lesy, tramping, pohled do zrcadla? Di ty zastydlá puberto.